کیک شکلاتی
23:28 1403/08/01
کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود
برای تهیه یک کیک شکلاتی خوشمزه از شکلات های مرغوب استفاده کنید. شکلات تخته ای معمولی یا تلخ هر دو طعم خوبی به کیک شما میدهند. شکلات تخته ای تلخ 60% کیک را زیاد تلخ نمیکند و فقط طعم کاکائوی بیشتری دارد که بسیار هم لذیذ است.
برای کیک شکلاتی، شکلات را جایگزین پودر کاکائو نکنید
در برخی از دستور العمل های تهیه کیک شکلاتی از شکلات ذوب شده و برخی دیگر از پودر کاکائو نام برده اند، بهتر است طبق دستور تهیه کیک عمل کنید و شکلات را جایگزین پودر کاکائو نکنید زیرا در طعم و بافت کیک تاثیرگذار است.
به طرز تهیه گاناش توجه کنید
اگر برای تهیه کیک شکلاتی از گاناش استفاده می کنید، در تهیه گاناش بهتر است از کره به دمای محیط رسیده نیز استفاده کنید البته در بعضی از دستورهای گاناش شکلاتی از کره استفاده نمیشود، اما استفاده از کره باعث میشود گاناش خوشمزه تر شده و درخشش و زیبایی بیشتری به کیک داده و کیک شما جلوه زیباتری پیدا کند. می توانید از گاناش حتی بین لایه های کیک هم میتوان استفاده کرد. طعم عالی شکلات و خامه بین لایه های کیک واقعاً وصف ناپذیر است!
به غلظت گاناش کیک شکلاتی توجه نمایید
اگر میخواهید گاناش شکلات را طوری روی کیک بریزید که به نظر برسد مایع در حال ریختن از سطح کیک است، باید گاناش نه آنقدر سفت شده باشد که قابل ریختن نباشد و نه خیلی شل باشد.